top of page

Hi, wij zijn Jos, Jos, Delphine, Filip en Wout.

Alles startte met een droom, "Hoe kunnen we 'echt' van betekenis zijn voor organisaties?"

Jos ds.jpg
Philip.jpg
Delphine.jpg
Wout.jpg
Jos T.jpg

Opportuniteit

Enerzijds zijn er organisaties met veel potentieel die veel ambitieuzer mogen zijn en anderzijds zijn er organisaties die hun eigen doelstellingen niet behalen. Boven alles, elke organisatie kan verbeteren. Er ligt veel potentieel. Echter, hoe krijg je er beweging in, zonder in de schoonmoeder-rol te vervallen? 

Basisstelling : organisaties die zich een spiegel willen voorhouden slagen er in te verbeteren of oplossingen te vinden.

Selfassessment als team

Zonder een nulmeting is het niet mogelijk te weten aan wat eerst te werken. Idealiter weet je in de juiste volgorde wat aan te pakken om je eigen doel te bereiken. 

Alleen die kennis hebben brengt weinig want anderen overtuigen is waste of energy. Het bovengemiddeld gedrag is 'defensief' t.o.v. 'not invented by me'. 

Conclusie : assessment als team. Nodig elkeen uit die meebepalend is voor de droom/doelstelling en de realisatie er van, eigenaars, bestuurders, management.

Hoe de gap's oplossen?

In de huidige wereld is voor elk probleem een oplossing beschikbaar eenmaal je weet waar je naar toe wil. De vraag is wie of wat is best in class.

Op basis van ervaringsuitwisseling, audits, referenties, ... bieden we je best of breed opties waar jij kan uit kiezen. 

We horen graag van je.
Klik hieronder om contact te hebben.

bottom of page